Знято під водою: Настя Каменських показала соковиту фігуру в басейні

На своїй сторінці в Інстаграм Настя Каменських опублікувала відео, в якому показала, як проводить свій недільний ранок.

Настя Каменських почала свій день з купання у басейні. Співачка поділилася відео, яке було знято в зворотному перемотуванні. У ролику артистка знаходиться в басейні, занурюється в воду, пливе і наче вистрибує з нього. Відео вийшло дуже ефектним і незвичайним. «Новий день – новий початок», – підписала ролик Каменських  іспанською мовою.

Каменських не перестає радувати фанатів фотографіями в купальнику

Артистка для зйомки вибрала чорний купальник з великими написами, який відмінно підкреслював її довгі ноги. Шанувальники Насті моментально оцінили відео. «Хочу з тобою поплавати, Настенька», «Фігурка вогонь», «Ви русалка, неймовірна!», «Красуня», – прокоментували фоловери.

Настя Каменських, чий Інстаграм налічує вже більше 5 мільйонів підписників, після свого грандіозного схуднення стала все частіше виставляти відверті фото в купальниках і білизні. В одному з інтерв’ю співачка зізналася, що раніше не любила себе і своє тіло, а зараз любить робити відверті фото і ділитися з ними зі своїми шанувальниками.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.