Прощайте комплекси: переможниця «Холостяк 10» розповіла, чому збільшила губи

Переможниця романтичного шоу «Холостяк 10» Даша Ульянова стала дуже популярною по закінченню програми. Багато глядачів захоплювалися дівчиною, але ще більше - критикувала Ульянову за величезні штучні губи.

24-річна гімнастка Даша Ульянова виставила пост в своєму Інстаграмі, в якому розповіла про комплекси і невпевненість. Дівчина показала свої дитячі фотографії і зізналася, що раніше ніколи не вважала себе красивою. Відзначимо, що губи Даші на дитячих фотографіях були тонкими, швидше за все, вона через них дуже комплексувала.

Ульянова в дитинстві
Ульянова в дитинстві

«Прощайте комплекси і образи»

Ульянова написала, що зараз вона все та ж дівчинка, що на фото, але вже зовсім з іншими думками. Дівчина вважає, що потрібно міняти те, що не подобається, міняти свій кругозір, внутрішній і навіть зовнішній світ. Підписники оцінили дитячі фотографії Даші, але відзначили, що з натуральними губами їй було набагато краще. «Тобі краще з нормальними губами, а не цими надутими», «Даша, не накачуй губи! Тобі натуральні йдуть більше »,« Яка красива в дитинстві без цих губ », – коментують підписники.

Нагадаємо, у фіналі шоу «Холостяк 10» Макс Михайлюк вибрав Дашу Ульянову своєю обраницею. Однак, на пост-шоу з’ясувалося, що пара розійшлася. Макс і Даша розійшлися через секс Михайлюка з однією з учасниць під час проекту. В одному з недавніх інтерв’ю Даша зізналася, що має вже нові відносини і її обранець старше дівчини на 20 років.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.