Хто ця страшна баба: 58-річна Жанна Агузарова повернулася на сцену і її ніхто не впізнав

26 червня відомий співак - рудий з "Иванушек " Андрій Григор'єв-Апполонов шумно відсвяткував своє 50-річчя. Серед запрошених гостей була одна жінка в чорному брючному костюмі. Її впізналия тільки коли вона заспівала - голос-то не змінився!

Незважаючи на досить строгий карантин в Москві і заборона на масові заходи, популярний співак Григор’єв-Апполонов зібрав понад 300 гостей на святкування свого 50-річного ювілею.

Андрій Григор'єв-Апполонов
Андрій Григор’єв-Апполонов

Вечірка в стилі b-day party пройшла в шатровому банкетному комплексі White Park New Riga Bay на території Рубльовського пляжу.

Вечірка на пляжі
Вечірка на пляжі

Гості по черзі вітали ювіляра. Серед них була і незнайома літня жінка в скромному брючному костюмі в супроводі молодого чоловіка. Її спочатку ніхто не дізнався і тільки коли вона вийшла на сцену і стала співати, всі ахнули! Це ж сама Жанна Агузарова!

Жанна Агузарова виступає
Жанна Агузарова виступає

58-річна епатажна співачка вже кілька років жила самітницею в своїй квартирі, не виходила навіть на прогулянки, а продукти кілька разів на тиждень їй доставляли кур’єрською службою. Сусіди помітили, що там було багато алкоголю.

Жанна Агузарова раніше
Жанна Агузарова раніше

У минулому році Андрію Малахову вдалося умовити Жанну взяти участь в його передачі “Музикаліті “. Тоді співачка вбила наповал своїм новим обличчям після пластичних операцій.

Жанна Агузарова в передачі Андрія Малахова
Жанна Агузарова в передачі Андрія Малахова

Крім того, вона набрала більше 20 зайвих кілограмів і виглядала досить комічно. Старша на 13 років Пугачова поруч з нею дивилась як дівчинка.

Агузарова і Пугачова
Агузарова і Пугачова

Багато хто навіть злякалися за її психічний стан. Тим не менш, вона була цілком адекватна, тільки поскаржилася, що її організм не зовсім вдало зреагував на втручання. Але їй подобається. На цьому тему своєї зовнішності вона закрила.

Агузарова сильно поправилася
Агузарова сильно поправилася

І тут раптом таке несподіване перетворення. Жанна конкретно схудла. Замість копиці волосся дикого кольору на голові цілком пристойне каре. Надуті качкой губи здулися, макіяж і одяг цілком відповідав віку, ніякого епатажу в поведінці.

Жанна Агузарова зараз
Жанна Агузарова зараз

Що це? Свій інстаграм співачка закрила для сторонніх. Подейкують, що кинула випивати і вдарилася в релігію. Невже “марсіанка ” задумалася, а куди ж її душа потрапить після смерті?

 

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.