Ось пристала як реп’ях: Віка із НеАнгелів на пляжі причепилася до чайки і зробила її зіркою Інстаграма

Не знаємо, що думала ця чайка, дивлячись на спекотну красуню в купальнику, але фотографуватися їй явно сподобалося. Незважаючи на переміщення Віки і фотографа, пташка не відлітала, а позувала, як справжня зірка, намагаючись висунутися на перший план.

Коли яскрава і соковита Віка Смеюха з української групи “НеАнгели ” вирішила влаштувати пляжну фотосесію, вона навіть не припускала, що у неї з’явиться такий незвичайний партнер.

Струнка дівчина з бездоганною фігурою в жовто-помаранчевому бікіні на тлі бірюзових вод Адріатичного моря виглядала приголомшливо.

Віка Смеюха в купальнику
Віка Смеюха в купальнику

Але як тільки почалися зйомки, до неї підлетіла чайка і стала активно позувати поруч.

Ох, яка краса
Ох, яка краса

Її вирішили не проганяти, а використати як додатковий аксесуар.

І хто тут красивіше?
І хто тут красивіший?

Пташці така увага дуже лестила, вона із задоволенням брала участь в дійстві, тільки оком косила на фотографа, мовляв, як я виглядаю? Все нормально?

Правда, я красуня?
Правда, я красуня?

В результаті вийшла серія чудових фото, що шанувальники навіть стали сумніватися, хто тут головний “експонат ” – засмагла красуня або незворушна біло-сіра чайка.

Пташка, це моя фотосесія!
Пташко, це ж моя фотосесія!

Фотографу теж величезний респект за хорошу роботу.

Ну ладно, давай дружити
Ну добре, давай дружити

Дівчина в супровід фотогалереї написала, що це швидше за все та сама чайка, яку вони пригостили вкусняшки вранці за сніданком. І показали підтвердження.

Як думаєте, птиха могла запам’ятати добру дівчину і знайти її пляжі.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.