Вагітна Віра Брежнєва показала животик на пляжі: Меладзе стане татом?

Віра Брежнєва з вагітним животиком позує на березі моря - такий кадр спантеличив шанувальників співачки. Невже Костянтин Меладзе скоро стане татом - читайте далі.

Кілька днів тому екс-солістка групи «ВІА Гра» Віра Брежнєва в прямому ефірі на своїй сторінці в Instagram поділилася з шанувальниками відвертими бажаннями – вона мріє стати мамою втретє.

Уже більше п’яти років виконавиця полягає в міцному шлюбі зі своїм продюсером Костянтином Меладзе. Заради «блондинки з ВІА Гри» той пішов від першої дружини, з якою виховував трьох дітей.

Віра також вступала в шлюб «не як така» – артистка виховує двох дочок від попередніх стосунків. Старшу Соню вона народила першого цивільного чоловіка ще до «ВІА Гри», молодша Сара з’явилася в шлюбі з бізнесменом Михайлом Кіперманом.

Через кілька днів після визнання Брежнєвої мережу облетів цікавий знімок – вагітна Віра на пляжі обіймає свій животик. Фанати засумнівалися – невже Меладзе і Брежнєва стануть батьками?

Вера Брежнева во время второй беременности
Віра Брежнєва під час другої вагітності

Як виявилося, це архівний знімок, яким скористалися інтернет-Паблік в соціальних мережах. Віра дійсно мріє про дитину від коханої людини, але поки що ніяких зізнань вона не робила.
Проте, користувачі мережі відзначили, що вагітність дуже до лиця співачці:
• «А Віра йде»;
• «Материнство робить її особливо красивою»;
• «Бажаємо здоров’я і поповнення», – написали коментатори.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.