ТОП-5 неймовірних капелюшків Каті Осадчої: Ворон, Верховна рада, Ялинка і інші

Український шоу бізнес - це не тільки пісні і танці, а й неповторні образи в усій красі. І ведуча "Світського життя " Катерина Осадча - з тих, хто знає як здивувати глядачів.

Оголеними нарядами вже нікого не здивуєш. А ось епатажним аксесуаром – можна. У даній статті, ми пропонуємо вивчити неймовірні образи телеведучої Каті Осадчої. Головним її достоїнством вважаються головні убори. Давайте розглянемо які капелюхи були самими екстравагантними за всю кар’єру Каті Осадчої, і принесли їй популярність в тому числі.

Ворон

Осадча в капелюшку «Ворон»
Осадча в капелюшку «Ворон»

У 2009 році телеведуча з’явилася в капелюсі з ворони, яка сидить на гілці. Це помітив закордонний журнал. Даний аксесуар був самим незвичайним на конних перегонах Royal Ascot.

Верховна Рада

Осадча в капелюшку «Верховна рада»
Осадча в капелюшку «Верховна рада»

2013 рік запам’ятався дуже кумедною ситуацією, коли Катя Осадча з’явилася в Верховну Раду з … Верховною радою. Даний капелюх викликала подив не тільки у журналістів, а й у депутатів, які давали їй інтерв’ю.

Ялинка

Осадча в капелюшку «Ялинка»
Осадча в капелюшку «Ялинка»

Напередодні новорічної ночі, у випуску “Світське життя”, телеведуча з’явилася в образі яскравої ялинки. Образ вийшов дуже ефектним і ексклюзивним.

Шахтар

Осадча в капелюшку «Шахтар»
Осадча в капелюшку «Шахтар»

Ukrainian Fashion Week запам’ятав Катерину в платті з прапора України, і капелюшком схожим на шахтарський шолом.

По хвилях

Осадча в капелюшку «По хвилях»
Осадча в капелюшку «По хвилях»

На ювілей сім’ї Бабкіних, Катя Осадча прийшла в простому, але дорогому білому платті українського бренду Flow The Label, а на її голові екстравагантно вмістилися хвилі і корабель.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.