Спекотна Кароль на пляжі помірялась формами з неповторною мамою Дана Балана: “Гарячіша, ніж Тіна”

Користувачі мережі вирішили порівняти двох красунь-блондинок — українську співачку Тіну Кароль і неповторну Людмилу Балан. Хто ж переміг у пляжному батлі?

Українська співачка Тіна Кароль має активну фанатську аудиторію. Її шанувальники не тільки з радістю коментують кожну фотографію артистки у соціальних мережах, але і ведуть різні фан-акаунти і пабліки.

В одній з таких груп слухачі Тіни вирішили порівняти свою улюбленицю з мамою Дана Балана. Для експерименту обрали пляжні фотографії двох красунь і зробили колаж. Цікаво, що вже кілька місяців користувачі мережі активно сватають Кароль з сином Людмили  Даном Баланом. Хоча самі виконавці ніяк не коментують чутки про їхній роман.

Фото: Instagram @esthete.dt
Фото: Instagram @ esthete.dt

На фотографії Тіна елегантно позувала на пляжі в білому костюмі, демонструючи свої апетитні форми і стрункі ніжки. Її “суперниця” по фотобатлу посміхалася в кадрі на тлі моря в яскравому жовтому платті.

“Дві музи, дві моїх Мадонни. Білосніжний піщаний або спекотний з гальки?! ну навіть і не знаю, що мені ближче…”, підписав свою публікацію автор.

Шанувальники Тіни і Людмили висловили свої думки щодо двох красунь:

  • “Для багатьох Муза це вітряна дівчина. Вона закохується в одного, заволодівши серцем, тут же кидає його заради іншого. Але бути справжньою Музою не так просто … Справжня Муза дуже терпляча і стримана”;
  • “Обидві яскраві і красуні. Тут складно вибрати”;
  • “Мама Люда виглядає більш ” гарячою”, ніж Тіна”,  написали користувачі мережі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.