Як виглядає Світлана Лобода без косметики: гарна чи ні? Шанувальники сперечаються в мережі

Світлана Лобода поділилася у своєму мікроблозі фотографією, на якій вона позує без макіяжу. Деякі фанати не впізнали улюблену співачку.

Світлана Лобода завжди відрізнялася своєю незакомплексованістю і відкритістю перед шанувальниками. Як би сильно її не критикував за репертуар, скандали, провокаційні відеокліпи і концертні шоу — Лобода завжди приймає весь негатив з позитивом і не акцентує на ньому.

Ніколи не приховувала виконавиця і своєї пристрасті до пластичних операцій. У гонитві за ідеальною зовнішністю артистка кілька разів збільшувала губи, робила ринопластику, змінювала форму підборіддя і скул.

Фахівцям складно визначити, який метод для якої зони конкретно використовувала Світлана: операції або філери — проте зовнішність співачки добряче змінилася, якщо порівняти з часами її участі у “ВІА Грі”.

Светлана Лобода: до и после пластики
Світлана Лобода: до і після пластики

Недоброзичливці в глобальній мережі не шкодують критики і негативних коментарів на адресу зовнішності Лободи. Але це не зупиняє співачку гнатися за своїм ідеалом і навіть публікувати кадри, на яких вона зображена абсолютно без макіяжу. Один з таких викликав в мережі Instagram нові суперечки навколо особи співачки.

Светлана Лобода без макияжа
Світлана Лобода без макіяжу

На знімку видно, що виконавиця використовувала процедуру ламінування вій і могла підфарбувати брови, в іншому ж — макіяж відсутній.

Одні коментатори оцінили сміливість співачки, інші, навпаки, піддали її фото критиці:

  • “Мені от не подобається вона взагалі, чимось нагадує козу з довгою і подовженою мордочкою. Що вже в ній красивого”;
  • “А мені подобається! Вона виглядає свіжо і доглянуто”;
  • “Ні. Губи вульгарні. Навіщо так псувати себе?”— написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.