Мер’єм Узерлі, Поліна Гагаріна та інші зірки, які кардинально змінили колір волосся

Гарна зачіска — запорука відмінного образу і зовнішнього вигляду. Пропонуємо вам оцінити, як колір волосся може до невпізнанності змінити дівчину.

Поліна Гагаріна

Полина Гагарина
Поліна Гагаріна

Змінюватися Поліна Гагаріна кілька років тому вирішила кардинально. Співачка схудла на 40 кілограмів, відрізала каре і перефарбувалася в блондинку. Тепер артистка виглядає свіжою і більш елегантною.

Лариса Гузєєва

Лариса Гузеева
Лариса Гузєєва

Зірка шоу “Давай одружимося” також вирішила побувати в тілі блондинки. Шанувальники телеведучої оцінили кардинальні зміни Гузеевой, зазначивши, що так вона виглядає молодше.

Знайшлися і противники нової зачіски Лариси, проте їм вона різко відповіла: “Закриваю питання: мені подобається бути блондинкою”.

Мер’єм Узерлі

Мерьем Узерли
Мер’єм Узерлі

Зірка “Величного століття” прославилася як яскрава руденька. Однак, після закінчення серіалу Мер’єм вирішила змінити свою зовнішність. Актриса збільшила губи, змінила форму скул і перефарбувалася в блондинку.

Анна Семенович

Анна Семенович
Анна Семенович

Анна Семенович відома не стільки своїми вокальними досягненнями, скільки пишними формами. Колишня професійна фігуристка через травму була змушена покинути великий спорт. Зараз Семенович — яскрава світська левиця, яка з’являється на телеекранах в якості ведучої або актриси.

Анна довго ходила з блондинистого кучерями, але зважилася на зміни – тепер вона яскрава брюнетка з чубком.

Моніка Беллуччі

Моника Беллуччи
Моніка Беллуччі

Одна з найкрасивіших жінок світу за версією безлічі глянцевих видань і рейтингів, Моніка Беллуччі, радувала своїх шанувальників яскравими темними локонами.

55-річна актриса зважилася на цікавий експеримент — обрізала волосся і перефарбувалася в блондинку. В іншому, їй до лиця буквально все.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.