Тренування і дієти: зірки, які скоро після пологів повернулися в форму

Ми зібрали список зіркових мам, на зовнішності яких вагітність не залишила і сліду.

Світлана Лобода в травні минулого року народила другу дитину. Але співачка і не думала йти в декрет. Лобода дуже швидко повернулася в ідеальну форму. Незабаром після пологів, вона з’явилася на червоній доріжці в чорній сукні. Навіть під час вагітності співачка продовжувала працювати: наприклад, в кліпі на пісню «SuperStar» вона танцювала тверк.

Відома ведуча Ксенія Бородіна – мама двох доньок. Після народження другої дитини вона сіла на дієту і зайнялася посиленими тренуваннями. Займалася Ксенія в спеціальному костюмі, вага якого складала 3 кг. А ще телеведуча багато часу і уваги приділяла відпочинку. Завдяки цьому вона швидко повернулася в форму. Зараз зовнішність ведучої не може не викликати захоплення.

Анна Хилькевич після народження першої дитини в лічені тижні скинула 18 кілограм. А все тому що незабаром після вагітності вона повинна була продовжити роботу на знімальному майданчику серіалу «Універ. Актриса сиділа на спеціальній дієті для мам, які годують дитину. Вона виключила з раціону шкідливі продукти. Потім, коли малятко підросло, Анна записалася в басейн і повернулася до тренувань в спортзалі. І вже після других пологів Хилькевич виглядала шикарно.

Після пологів Ксенії Собчак довелося дуже постаратися, щоб фігура знову стала ідеальною. Для цього телеведуча займалася йогою. Результат не змусив себе довго чекати. Вже незабаром вона радувала своїх фанатів ефектними знімками.

Блогер і бізнес-леді Айза Долматова розповідала, що після пологів вона не могла собі дозволити вийти на пляж в улюбленому купальнику. Через кесарів розтин займатися спортом дівчині заборонили лікарі. І вже під час другої вагітності Айза стежила за своїм харчуванням. І зараз дівчина може похвалитися розкішною фігурою.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: ТОП-10 найбільш невдалих образів продажної співачки Ані Лорак

Нагадаємо, Голос країни виявився в центрі сепаратистських скандалу.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.