Виглядає молодше дочки: Віра Брежнєва захопила видом у банному халаті і без макіяжу

Віра Брежнєва поділилася з шанувальниками ніжним кадром в банному халаті — красива, легка і вишукана.

38-річна українська співачка Віра Брежнєва, не перестає радувати своїх шанувальників ніжними і чуттєвими фото в домашньому вигляді.

Виконавиця завжди славилася своїм почуттям стилю, розповідями про правильне харчування, любові до спорту і ідеальним доглядом за шкірою. Напевно, саме тому Віру часто включають в списки найбажаніших і привабливих жінок.

Співачка завжди намагається продемонструвати своїм фанатам ідеальне і неповторне відчуття стилю. При цьому її домашні кадри без макіяжу, укладок і обробки подобаються фанатам куди більше, ніж результати професійних фотосесій.

Вера Брежнева
Віра Брежнєва

Ніжні домашні кадри можна знайти на на фан-акаунті Віри. На одній з таких сторінок з’явився чуттєвий кадр зі співачкою, який був зроблений навесні в Парижі, де проходили зйомки одного з відеокліпів.

На фотографії Брежнєва позує в банному білому халаті, з розпущеним, трохи розпатланим волоссям, і зовсім без макіяжу. Кадр шанувальників своєю природністю і вродою, так як зірка виглядала по-домашньому, сонної і навіть злегка втомленою.

Фанатам припав до душі такий живий знімок. Деякі відзначили, що переплутали Брежнєву з її донькою Сонею:

  • “Я подумала, що це дочка ваша, Соня, навіть молодше виглядаєте “;
  • “Віра ти тут така ніжна “;
  • “На першому фото Сонечка один в один “, – написали користувачі мережі.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.