Уже не ходить і практично не розмовляє: у кутюр’є В’ячеслава Зайцева стрімко розвивається хвороба Паркінсона

Відомому кутюр'є виповнилося 82 роки, кілька років тому йому поставили діагноз хвороба Паркінсона. Зараз вона стрімко прогресує і вже прикувала чоловіка до крісла. Але все одно В'ячеслав працює в міру сил.

Ще недавно В’ячеслав Зайцев вирізнявся на російських і європейських подіумах. А зараз насилу тримає в руках олівець, ходити сам не може, слова не вимовляє, та й людей мало впізнає. Все це з ним зробила хвороба Паркінсона.

В'ячеслав Зайцев встав, щоб зустріти гостей
В’ячеслав Зайцев встав, щоб зустріти гостей

Зараз кутюр’є 82 роки. Він живе в заміському будинку, куди іноді навідуються друзі. В один з таких візитів актриса Тетяна Михалкова і зняла Зайцева.

По дому він пересувається в електричному кріслі, яке може спускатися вздовж сходів за спеціальними поручнями.

Електричне крісло на сходах
Електричне крісло на сходах

Він може вставати, але починається запаморочення. Говорить з великими труднощами і тільки окремі слова.

Але за твердженням Тетяна, у В’ячеслава ще досить ясний розум і пам’ять, він продовжує працювати. Сам показав цілих 20 ескізів нових моделей, написаних пастеллю.

В'ячеслав Зайцев і Тетяна Михалкова
В’ячеслав Зайцев і Тетяна Михалкова

Нещодавно в гостях у Зайцева побувала передача “Ідеальний ремонт ” і на його прохання до будинку прибудували велику дерев’яну веранду. Тепер він із задоволенням проводить на ній час, милуючись садом.

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.