Як склалася доля учасниць попереднього сезону Холостяка

Прем'єра десятого сезону шоу «Холостяк» відбудеться вже в цю п'ятницю - 6 березня. Ми публікуємо матеріал, в якому розповідаємо, як склалася доля учасниць дев'ятого сезону.

Юлія – одна з найяскравіших учасниць шоу. Як пишуть на сайті СТБ, зараз вона успішно розвиває свій бізнес. Після участі в проекті дівчина познайомилася з молодим чоловіком,  з яким у них зав’язалися стосунки. Як розповіла сама Юлія, обранець підкорив її своэю ввічливістю і уважністю, але все ж перший крок зробила дівчина. До речі, на пост-шоу «Як вийти заміж?» Юлія повідомила, що 14 лютого їй зробили пропозицію.

 "Ольга " Ольга

Ще одна учасниця Оля теж активно вдарилася в кар’єру. Вона вже спробувала себе в ролі теле- і радіоведучій.

 "" Марина

Марина продовжує справу, якою займалася ще до проекту. Вона активно розвиває власний модельний бізнес. Після проекту дівчина розширила діяльність агентства в Парижі.

 "" Елізабет

Ексцентрична Елізабет стала фешн-тренером, організовує майстер-класи. Перший такий вона провела на тему «Італійська мода: практичні поради для України».

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Молодильные яблоки: как красивые и знаменитые находят себе мужей помоложе

Напомним, стало известно, каким будет продолжение «Сплетницы».

Новости, интервью, интересные истории ты найдешь на сайте Одна минута.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.