Вартує як літак або яхта: топ-5 ювелірних виробів, які носять знаменитости

Красиві і знамениті часто вражають на червоних доріжках і світських заходах не тільки яскравим вбранням, а й своїми прикрасами на червоних доріжках. Ми зібрали топ-5 найдорожчих ювелірних виробів, ціна яких вас точно вразить.

Бейонсе отримала обручку в 2008 році, коли таємно одружилася з репером Джей-Зі.  Каблучка зроблена з платини та інкрустована 18-каратним 8-гранним діамантом. Коштовність оцінюють в  5 мільйонів доларів. Хоча співачка оригінальну прикрасу боїться новити. Тому було виготовлено кілька реплік вартістю 5 000 для виходу в світ, а дорога обручка зберігається в сейфі.

Вікторія Бекхем

Біле золото, усипане діамантами і рубінами – таке намисто Девід Бекхем подарував своїй дружині 14 лютого майже 15 років тому. На той момент прикрасу оцінювали у 8 мільйонів доларів. Розробку дизайну контролював сам Девід. Зараз Вікторія теж не одягає прикраси на публіку. Хоча спочатку вона все-таки засвітила діаманти кілька разів на камеру.

Ашер

Унікальний годинник носить і музикант Ашер. Для нього цей атрибут виготовила майстерня Tiret. Циферблат годинника зроблений з золота і на ньому з діамантів викладений портрет співака. Особа виконавця прикрашає і коробку годинника. Загальна вага дорогоцінного каміння – 10 карат. Аксесуар вартує 250 000 доларів.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Гени не спрацювали: діти знаменитостей, які не перейняли зовнішність від батьків

Нагадаємо, Володимир Остапчук заінтригував фанатів інформацією про нові стосунки.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.