Джамала показала рідну сестру: “сьогодні супер сімейний день “

Джамала відпочиває разом з чоловіком і синами в Туреччині. До відпустки української співачки приєдналася її рідна сестра Евеліна.

Українська співачка Джамала, яка місяць тому стала мамою вдруге, вирушила разом з синами та чоловіком у відпустку. Для літнього відпочинку подружжя обрало турецьке місто Мармарис.

Джамала не просто так вирушила в цю курортну країну — тут живе її старша сестра Евеліна, яку виконавиця намагається відвідувати щороку.

Сестра переможниці головного музичного конкурсу Європи “Євробачення 2016” кілька років тому вийшла заміж за громадянина Туреччини і переїхала жити на батьківщину до чоловіка. Своїй сестрі Джамалі Евеліна подарувала двох племінниць. Цікаво, що сама Джа народила двох синів — Еміра і Селіма-Гірая.

Евеліна вперше побачила молодшого племінника, малюкові скоро виповниться два місяці. Українська співачка встигла зафіксувати зворушливий момент — її старша сестра няньчила свого новонародженого племінника.

Фото с Instagram Джамалы
Фото з Instagram Джамали

“Сьогодні супер сімейний день. Моя улюблена сестра з племінником”, — підписала свій знімок Джамала. Варто відзначити, що сестри дуже схожі між собою зовні.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.