Тіна Кароль показала себе в чуттєвому образі німфи: “Незаконно красива!”

Тіна Кароль зачарувала своїх шанувальників новим чутливим фотознімком.

Українська співачка Тіна Кароль продовжує захоплювати своїх фанатів чуйними фотографіями. Якщо раніше виконавиця була втіленням жіночності і елегантності, то зараз вона стає більш чутливою і ніжною.

Після того, як жорсткі рамки карантину були зняті, Тіна приступила до зйомок і вже встигла представити серію кадрів в звичних нарядах – коротких сукнях з акцентом на стрункі ноги, сукнях довжини міді з вирізами на животі і блискучих костюмах, що підкреслюють її підтягнуту фігуру.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Цього разу зірка вирішила поділитися новим фото з останньої фотосесії, акцент якого був зроблений не на її одязі, а на обличчі. З легким макіяжем і нюдовой помадою на губах, артистці вдалося привернути увагу шанувальників відразу ж після того, як фото було опубліковано. А її одяг – тонке плаття, більш схоже на ночнушку, – також не залишилося непоміченим.

Ось що написали фанати Кароль під постом у соціальній мережі Інстаграм:

  • “Така гарна”;
  • “Супер “;
  • “Незаконно красива “;
  • “Нереальна “;
  • “Справжня королева “.

Схожі статті

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.