Напухлі ноги: розповніла Неллі Уварова здивувала мережу зовнішнім виглядом – це і правда «Не родись красивой»

Неллі Уварова - актриса російського театру і кіно, про яку глядачі дізналися по ролі Каті Пушкарьової в серіалі "Не родись красивою ".

Головна роль забитої секретарки, яка ходила в “бабусиних ” нарядах, а в кінці перетворилася в прекрасну леді, дуже вразила шанувальників. Тому Неллі стали запрошувати і в інші великі проекти на головну роль. Хоча сама “Пушкарьова ” зізнається – їй більше подобаються ролі в молодіжному театрі.

Неллі Уварова запустила себе так, що шанувальники не впізнали

Через те, що Уварова більше любить театр, її нечасто можна побачити в телевізорі. І на публічні прийоми вона ходить рідко. Нещодавно в столиці проходив світський захід, де сорокарічна Уварова засвітилася перед журналістами.

Неллі Уварова стала товстої
Неллі Уварова стала товстої

Її спочатку навіть не впізнали – Неллі наділа мішкувате бабусине плаття і старі туфлі. При цьому її ноги опухли, і, як написали фолловери, стали схожими на сосиску. У коментарі до публікації фанати відзначили – “Кругла як колобок “, “Сильно себе запустила “, “Зачіска і сукня – бабусині !!! “.

Неллі Уварова показала пухкі ноги
Неллі Уварова показала пухкі ноги

Сама Неллі ніяк не відреагувала на такі відгуки шанувальників. Судячи з усього, їй її новий образ більше до душі. А з іншого боку – може вона готує перевтілення як в серіалі?

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.