Світлана Лобода засвітила свої “диньки на пляжі”: одяг віднесло вітром

Світлана Лобода поділилася у своєму особистому блозі пікантною фотографією з відпочинку. Шанувальники прийшли у захват від сміливості співачки.

Співачка Світлана Лобода ніколи не втомлюється дивувати шанувальників провокаційними знімками і скандальними витівками. Кілька днів тому артистка презентувала новий кліп, презентація якого обернулася справжнім скандалом.

Відео на нову пісню Лободи “Boom Boom” за п’ять днів переглянули понад шести мільйонів глядачів. Однак, під самим роликом кількість дизлайків і негативних коментарів в рази перевищує позитив.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська в кліпі Лободи

Справа в тому, що багато хто визнав відео непристойним і занадто зухвалим. Чого тільки варта одна Лоліта Мілявська, яка танцювала на столі в червоному латексному комбінезоні. Сама ж Світлана Лобода розгулювала в кліпі з прищіпками в стилі БДСМ.

До слова, любить Лобода пікантні образи не тільки в відео, але і в реальному житті. Наприклад, вона поділилася в своєму особистому блозі провокаційною фотографією – виконавиця позувала в “костюмі Єви” на терасі біля моря.

Instagram/lobodaofficial
Instagram / lobodaofficial

“Віднесена вітром”, — лаконічно підписала свій знімок Світлана. Підписники співачки не втрималися від коментарів. Одні вважали таке фото сміливим і привабливим, інші ж вирішили обжартувати кадр:

  • “Одяг віднесло вітром”;
  • “Не можна так! Вас вже і дівчата захотіли! Шикарне фото!”;
  • “Яка дама!!! Шик”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!