Галкін показав нове захоплення: Пугачова більше не цікава

Максим Галкін в своєму Інстаграмі опублікував нове фото, яке викликало бурю емоцій у підписників.

Відомий шоумен Максим Галкін любить ділитися з шанувальниками фотографіями свого сімейного життя. Але на цей раз Максим опубліковано не спільне фото з Пугачовою та дітьми, а похвалився новим придбанням.

На знімку Галкін позує біля спортивного мотоцикла. «Все життя думав, що боюся швидкості! А ось і ні! », – підписав фото шоумен. «Макс, красава .. Супер чоловік. Всім би таких, як ти »,« Максим, байк шикарний. Гарне придбання, вітаю »,« Макс! Не бояться тільки дурні. Будь обережний. »,« Класна річ – мотоцикл! Класна, але дуже небезпечна! »,« Аллу з діточками встигли покатати? » – прокоментували фото підписники.

Галкін переживає кризу середнього віку

Деякі шанувальники Галкіна встигли його привітати з кризою середнього віку. Подібне захоплення в 44 роки і правда здається трохи дивним. З цього, таке припущення фоловерів може бути цілком реальним. До того ж, вже давно ходять чутки, що в родині Галкіна і Пугачової не все так гладко. Є інформація, що пара на межі розриву через байдужість Максима до дружини.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.