Знаменитості, які померли до 35 років: Ірина Метлицька, Олександра Петрова, Світлана Котова і 11 інших

Вони могли прожити довге і щасливе життя, домогтися успіху завдяки своїй красі і таланту, але доля склалася так, що вони не дожили навіть до 30-35 років. Давайте згадаємо їх.

На жаль, часом краси і таланту для щасливої долі недостатньо – і навіть найрозкішніші дівчата не захищені від ударів долі. Трапляється, що неймовірно красиві і талановиті знаменитості, чий потенціал тільки-тільки починав розкриватися, залишають нас передчасно. Так і з’явився цілий список зарубіжних і вітчизняних красунь, які пішли з життя занадто рано.

Вітчизняні знаменитості, які пішли рано

У радянському фільмі «Лялечка» багатьом сподобався привабливий образ класного керівника, в ролі якої виступила Ірина Метлицька. Але довго насолоджуватися любов’ю глядачів Ірині не вдалося – вже до 35 вона зотліла через лейкемії. Так радянське кіно втратило перспективну актрису.

Ірина Метлицька
Ірина Метлицька

Ще одна талановита красуня вітчизняного кінематографа – Марія Зубарєва – теж не встигла знятися у багатьох проектах, крім фільму «Дрібниці життя», адже в 31 рік померла від раку. Від онкології померла і актриса Надія Смирнова.

Марія Зубарєва
Марія Зубарєва
Надія Смирнова
Надія Смирнова

Анастасію Іванову, знайому нам по фільму «Не можу сказати прощай», вбили у власній квартирі. Дівчина тоді недавно вийшла заміж, відволіклася від розвитку власної кар’єри і готувалася зайнятися родиною. Але її життя обірвалося в 35 років, перекресливши всі плани.

Анастасія Іванова
Анастасія Іванова

Життя співачки Алії була яскравою і теж часто привертала до себе увагу: вона знімалася в кіно, писала пісні і вірші, вийшла заміж в підлітковому віці. Але вже в 22-річному віці вона загинула внаслідок нещасного випадку – її життя забрала авіакатастрофа.

Алія
Алія

Дивовижна краса Олександри Петрової привела її до перемоги на конкурсі «Міс Росія», вона мала всі шанси стати першою красунею світу. Але не змогла – Саша загинула від трагічною випадковості. Дівчину вбили в 20 років, коли вона ненароком опинилася поруч з бандитськими розбірками в Чебоксарах. Тоді ця новина шокувала весь світ.

Схожа сумна доля була і у Світлани Котової – теж «Міс», вона теж була пов’язана з бандитами. Але Світлану вбили або з помсти її кримінальному кавалеру, або він сам чомусь убив дівчину.

Світлана Котова
Світлана Котова

Геніальна для свого віку Ніка Турбіна прославилася на всю країну ще в дитинстві – її вірші помітили і схвалили авторитетні письменники. Але як і прийнято серед багатьох обдарованих особистостей, психіка у Ніки була не дуже стабільною, і слава тільки тиснула на її ще не сформовану особистість. Так вона стала відвідувати психіатра, за якого вийшла заміж у 16 років – різниця між ними становила понад 6 десятиліть. Шлюб протримався всього рік, після чого дівчина захопилася наркотиками і в 27 років навмисно чи ні випала з вікна.

Ніка Турбіна
Ніка Турбіна

Руслана Коршунова – дивовижна красуня, яку за красиві і довге волосся прозвали “Російською Рапунцель”. Вона трагічно загинула в 2008 році, не доживши всього 4 дні до свого 21-річчя. Дівчина випала з вікна квартири на 9 поверсі в Нью-Йорку. Офіційна версія – це було самогубство.

Руслана Коршунова
Руслана Коршунова

Зарубіжні зірки

Мабуть, однією з головних музичних втрат нульових була раптова смерть від передозу психотропних речовин Еммі Уайнхаус. Її потужний джазовий голос підкоряв навіть критиків, а вже фанатів у дівчини не злічити. Але ні численні шанувальники, ні популярність змогли її врятувати від захоплення наркотиками – вона приєдналася до сумнозвісного «Клубу 27» і не дожила до свого тридцятиріччя.

Емі Уайнхаус
Емі Уайнхаус

Модель Джіа Каранджи добре відома тим, хто жив у Радянському Союзі – її красою з обкладинок модних журналів захоплювалися в 1980-тих. Її теж погубили наркотики. Вже через деякий час після початку їх прийому дівчина зникла з модельного бізнесу, втратила колишню чарівність і пустилася в проституцію. Через такого способу життя вона захворіла на СНІД і померла всього в 26 років.

Джіа Каранджи
Джіа Каранджи

В Америці теж є подібна трагічна історія з загальновідомою улюбленицею Шерон Тейт. Публіка була в захваті від неї після фільму «Долина ляльок» і могла далі множити свою славу в наступних проектах, якби не була убитої в 26 років. Її вбивство замовив 81-річний Менсон Чарльз, якого не зупинив навіть той факт, що дівчина була вагітна на пізніх термінах.

Шерон Тейт
Шерон Тейт

У молодому віці пішла також одна з відомих американських співачок Селена Перес – її застрелила ревнивиця-подруга. Разом зі своєю вбивцею Селена займалася бізнесом з пошиття одягу і навіть не підозрювала про наміри знайомої.

Селена Перес
Селена Перес

Кріссі Тейлор, юна американська модель, з дитинства страждала від аритмії і астми. Популярність у світі моди і багатомільйонні контракти не змогли врятувати дівчата від чергового нападу. Так вона пішла з життя всього в 17 років.

Кріссі Тейлор
Кріссі Тейлор

Дочку Вітні Х’юстон, Боббі Крістіна Браун, теж погубили наркотичні речовини. Вона померла від передозування в 22 роки, але багато хто вважає, що така смерть не була випадковою – у дівчини були проблеми з психікою, і таким чином вона вирішила накласти на себе руки. У будь-якому випадку, достовірно вже дізнатися неможливо.

Боббі Крістіна Браун
Боббі Крістіна Браун

 

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.