Сергій Лазарєв показав тату на честь улюбленої: Ані Лорак повинна посунутися

Сергій Лазарєв показав шанувальникам нове татуювання, яке набив на честь коханої людини. Хто змотивувати співака на таке рішення — читайте далі.

Навколо Сергія Лазарєва останнім часом з’являється багато пліток і чуток. Одні впевнені, що він зустрічається з Ані Лорак, інші ж приписують йому роман з чоловіком — моделлю Алексом Малиновським. Однак, сам Сергій ніяк не коментує свої стосунки.

Ані Лорак і Сергій Лазарєв
Ані Лорак і Сергій Лазарєв

І все ж виконавець підпускає своїх шанувальників в невелику, але важливу частину особистого життя. У 2016 році Лазарєв зізнався, що в 2014-му він став батьком — у нього народився син Микита.

Ім’я матері хлопчика невідомо, за словами самого співака первістка йому подарувала сурогатна мама, з якою він не підтримує відносини.

Лазарев и сын Никита
Лазарєв і син Микита

Рік тому Сергій став батьком вдруге, і знову за допомогою сурогатного материнства. У Лазарєва народилася дочка, яку він назвав Анною. Обох дітей артист виховує самотужки, Анна і Микита прекрасно ладнають з донькою Ані Лорак Софією та дітьми Філіпа Кіркорова.

Сергей Лазарев с сыном и дочкой
Сергій Лазарєв з сином і донькою

На честь дочки Сергій Лазарєв набив татуювання, а результатом поділився з підписниками в соціальних мережах. На зап’ясті у співака зображена графічна буква “А”.

“Нове тату на честь дочі”, — написав співак.

Тату Сергея Лазарева
Тату Сергія Лазарєва

Коментатори оцінили нове татуювання Сергія і залишили йому безліч компліментів:

  • “Яке гарне тату “;
  • “Дуже круте тату “;
  • “Тату оч гарне, Ви кращий, і Ганнуся з Микитою теж прекрасні”, – написали користувачі мережі.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.