Успенська і Доліна до пластики, обличчя крупним планом: Роман Родін показав старі фото

Режисер і фотограф Роман Родін часто в своєму мікроблозі публікує архівні фото знаменитих артистів.

Нещодавно Родін здивував Мережу новими публікаціями, в яких показав, як Любов Успенська і Лариса Долина виглядали більше 20 років тому.

На першому фото Лариса Долина з неймовірною зачіскою позує разом з Левом Новіковим – відомим в 90-х стилістом. «Впізнали? Звичайно, Лариса Доліна і Лев Новіков! Ця унікальна фотографія початку 90-х, на ній молода співачка знята зі стилістом, дуже популярним на початку 90-х років. », – підписав фото Родін. Підписники відзначили, що Доліна – дуже красива жінка і зараз виглядає не гірше, ніж 20 років тому.

Фанати не впізнали Успенську

Родін поділився ще однією фотографією відомої співачки. Цього разу на знімку була Любов Успенська, якій на момент фотосесії було 42 роки. «Одне з перших моїх фото Любові в Кремлі. Здається, 1996 рік. », – підписав знімок фотограф.

На фото Успенська позує з квітами після концерту. Шанувальники артистки бурхливо відреагували на знімок. Багато відзначили, що пластика дуже змінила співачку, і зараз вона зовсім не схожа на ту Любов, яка була раніше. Дійсно, тоді Любов Успенська виглядала інакше. У неї були більш акуратні губи, не такі виразні вилиці і погляд був зовсім іншим.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.