7 причин, чому Тіна Кароль і Дан Балан ніколи не будуть разом

Тільки ледачий або той, хто не дивиться ТБ принципово, не знає про роман української співачки Тіни Кароль та красеня мачо Дана Балана. Шанувальники в захваті і сподіваються, навіть впевнені, що вже зовсім скоро «вагітна» Тіна і самотній Дан нарешті повідомлять радісну звістку і озвучать дату весілля.

Ризикнемо всіх розчарувати – цього не буде ніколи!  Є як мінімум 7 причин, чому так. І зараз ви їх дізнаєтеся.

Дан Балан
Дан Балан

По-перше, вони люди різного світу, хоча за віком дуже підходять один одному – Тіні зараз 35, Дану 41. Але у них зовсім різна аудиторія і інтереси.

Кароль зробила ставку на Україну і вітчизняних прихильників. А Балан озвучує себе як космополіта, тобто, людини світу.

На цьому терені він успішний, але поки знаходиться десь на двохсотих позиціях серед світових виконавців. А ось Кароль в Україні перша і конкуренток у неї немає. Вони просто в різних вагових категоріях і один іншому не цікаві.

По-друге. Тіні не цікаві (вибачте за тавтологію) цікаві для Балана його інтереси – вона тримає марку вишуканої істоти і ніколи не опуститься до щипання за попу чергової красуні. Саме з цієї причини і були більшість конфліктів на майданчику Голосу.

Плюс, сам Дан в своєму Інстаграмі виставив лише одне спільне фото з Тіною. Більше нічого, ще відео с піснею.

Дан і Тіна
Дан і Тіна

По-третє. Тіна жінка серйозна, її не цікавлять зв’язки для піару. Вона, звичайно, зіграла пару раз, як їй сказали режисери, але більше її це не змусять робити. Вона – самодостатня і Балан це теж уже зрозумів, тому вони практично не спілкуються.

По-четверте. Мама Балана. Вона сама по собі актриса, що відбулася. Хто вірить, що Тіна і інші не знали про її появу на сцені – смішно. А показово те, що Кароль навіть не захотіла з нею обійнятися. А вже коли режисери це змусили зробити, але обидві були напружені до крайності.

Мама Дана Тіну терпіти не може, вважає, що він просто вбиває свій час і можливості в Україні. Це п’ята причина. Але за немалий гонорар погодилася прийти і зіграти роль.

Тіна і мама Балана весь час відверталися один від одного
Тіна і мама Балана весь час відверталися один від одного

І шоста причина. Наша Тіна Кароль – жінка з принципами. Та не буде вона вагітніти від кого-то там! Не такі чоловіки, як молдаванин Балан, пробували до неї підкотити. А наша зірочка тримається.

Вона його просто не любить.

Плюс, синові Кароль Веніаміну Балан дуже не сподобався і між ними був конфлікт, після чого Тіна закрила доступ молдавському мачо в свій будинок.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином

Сьома, і найголовніша, причина. Дан Балан офіційно одружений, у нього є син, а ось відомостей про розлучення немає і швидше за все не буде. Його дружина – російсько-молдавська модель Елла Крупеніна, сина звуть Алан. Мати артиста обожнює свою невістку та просто не дозволить йому кинути дружину і сина.

Дружина Дана Балана
Дружина Дана Балана
Дан Балан з сином
Дан Балан з сином
Дан Балан з дружиною
Дан Балан з дружиною

У Дана була ще одна неофіційна дружина – молдавська модель Христина Руссу. Вони деякий час прожили разом в США, але розлучилися. І теж через маму Дана.

Христина Руссу справа
Христина Руссу справа
Дан з Христиною Послуги = ССУ на обкладинці журналу
Дан з Христиною Руссу на обкладинці журналу

Є ще восьма причина, але вже треба зупинитися і поставити крапку.

А зараз Балан всюди за собою тягає одну дівчину з Харкова. Звуть її Настя. Вони разом вже більше року, Дан навіть возив її додому знайомити з мамою. Все, що про неї відомо – вона була учасницею конкурсу краси в університеті ім.Каразіна, але все її фото видалені з соцмереж.

Нова дівчина Дана Балана
Нова дівчина Дана Балана

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.