«Як дві краплі води»: Ані Лорак показала 9-річну дочку. Дівчинка-красуня подорослішала (ФОТО)

Співачка Ані Лорак разом з донькою відпочивають за кордоном.

Останній місяць літа багато зірок проводять у відпустці за кордоном, незважаючи на пандемію. Ані Лорак не стала винятком і разом з 9-річною дочкою відправилися на грецький острів Крит, де зараз відпочиває хрещений батько дівчинки Філіп Кіркоров.

Кароліна поділилася сімейним знімком з дочкою Софією, яку співачка народила від колишнього чоловіка, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу.

«Найсолодші хвилини життя з рідними і коханими», – підписала знімок артистка.

 ""

У коментарях зіркову маму і її донечку фанати засипали компліментами. Підписники відзначили, що дівчинка дуже подорослішала і неймовірно красива:

«Любимые девочки», «Похожи, как две капли воды», «Греческие Нимфы. Красоточки: мама, доченька, как это трогательно! Самое бесценное время – рядом с Мамой», «Очень красивые и Сонечка очень подросла», «Соня такая уже взрослая», «Сладкие девочки», Самая красивая мама и доця», «У Вас невероятно красивая девочка растёт, дай Бог ей красивой судьбы».

Ани Лорак с дочерью
Ані Лорак з дочкою

Нагадаємо, що шлюб Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу тривав недовго. Пара розлучилася у 2019 році.

Ани Лорак с дочерь Софией и бывшем мужем
Ані Лорак з дочкою Софією та колишнім чоловіком

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.