Христина Асмус, Настя Каменських, Аліна Гросу та інші зірки, які піаряться за рахунок нескромних фотографій

Багато артистів привертають увагу публіки не тільки своїм талантом, а й яскравим зовнішнім виглядом

У цій збірці ми розглянемо які знаменитості піаряться за рахунок нескромних фотографій.

Крістіна Асмус
Крістіна Асмус

Перша актриса, яку варто виділити – Христина Асмус. Позування на камеру без зайвого одягу принесло Христині величезну популярність, адже саме після скандальної сцени у фільмі “Текст ” про неї почали говорити. Мабуть, дівчина швидко освоїла цю фішку, адже зараз регулярно радує фанатів своїми формами зовсім їх не прикриваючи.

Настя Каменських
Настя Каменських

NK (Настя Каменських) – співачка з пишними формами, які просто грішно приховувати. Саме тому у неї на сторінці нерідко можна побачити знімки, де мінімум одягу.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Аліна Гросу днями буквально завалила фанатів фотографіями в купальному костюмі. І правильно, адже подивитися є на що – відмінна фізична форма і соковиті форми вже давно стали символом жіночності.

Loboda
Loboda

Світлана Лобода останнім часом рідше з’являється у ТВ, проте не забуває про свій Інстаграм-блог. Поп-діва точно знає – щоб утримати аудиторію, слід дозволяти їм трохи пофантазувати. Тому не забуває викладати фото біля басейну в крихітному купальному костюмі.

Оля Бузова
Оля Бузова

Ольга Бузова чим тільки не дивувала. І спалювала дорогі сукні, і купалася у ванній з локшиною, і вводила власну валюту “Бузкоін “, і постригла шикарні локони. Однак основний успіх приходить, коли співачка показує сміливі знімки.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.