Як би виглядали знаменитості, будь вони протилежної статі: Андрій Малахов, Максим Галкін, Сергій Бурунов і інші

Сучасні технології в кілька кліків дозволяють провести глобальний експеримент - оцінити зовнішність відомих селебріті, якби вони були представниками протилежної статі.

Ми підготували для вас добірку найбільш гарячих зірок, яких ви не зможете дізнатися в новому амплуа.

Андрій Малахов
Андрій Малахов

Популярний телеведучий центральних російських телеканалів виглядав би вельми привабливо в образі жінки. Виразні риси обличчя зберігаються в будь-якому випадку.

Максим Галкін
Максим Галкін

Чоловік Примадонни, гуморист і шоумен Максим Галкін в новому образі дівчини нагадує голлівудську актрису, погодьтеся? Алла Борисівна б точно склала гідну конкуренцію.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Віра Брежнєва в образі хлопця більше нагадує підлітка з американських фільмів.

Павел Прилучний
Павел Прилучний

Скандальний Павло Прилучний теж перетворився в дівчину. Якби в житті він виглядав так, то точно б подружився і з Агатою Муценіеце, і з Мирославою Карпович, і з Юлією Франц одночасно.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

А ось Ользі Бузовій в амплуа чоловіка не позаздриш. Але фанати б точно оцінили!

Сергій Бурунов
Сергій Бурунов

Сергій Бурунов з “Поліцейський з рубльовки” і “Милодрама”, будучи жінкою, виглядав би як мила круглолиця пампушка. В принципі, майже те ж, що шанувальники бачать зараз.

Сергій Безруков
Сергій Безруков

Головний герой легендарного серіалу “Бригада ” теж пішов на цей експеримент, і показав, що навіть в образі жінки він такий же чарівний і привабливий.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.