62-річна мама Балана приголомшила публіку пляжним фото: форми пишніші, ніж у Тіни Кароль

З огляду на те, що Тіні і Дану приписують роман, фанати парочки вже не в перший раз сперечаються між собою, хто все-таки гарніше — Кароль чи її можлива свекруха. Ось і з'явився черговий привід з'ясувати це, адже мама Балана приголомшила публіку пляжним фото.

Зіркова мати Дана, з яким фанати сватають українську співачку Тіну Кароль, не соромиться і вкотре демонструє свої пишні форми, навіть не дивлячись на вік.

Людмила Балан осідлала «морського коня» у відкритому чорному купальнику з міні-спідницею. Свій кадр героїня статті підписала поетично: «Поверни обличчя до сонця і всі тіні залишаться позаду…».

Ви тільки уявіть собі, який шквал коментарів зібрався під цією публікацією. Ось мала частина з того, що написали мамі Дана:

  • «Ви шикарно виглядаєте»;
  • «Як можна бути настільки красивою?»;
  • «Дивлячись на вас, взагалі не хочеться думати про вік»;
  • «Мама Люда, ви вогонь»;
  • «Тепер зрозуміло, в кого пішов Дан»;
  • «Всім би так виглядати в ваші роки».

З цими компліментами важко не погодитися з тим, адже багато молодих дівчат не дотягують до Людмили, хоча їй йде вже сьомий десяток.

Людмила Балан в свои 62 выглядит превосходно
Людмила Балан в свої 62 виглядає чудово

З огляду на безліч чуток про роман Тіни і Балана, якими переповнені ЗМІ, варто сказати, що Дан оточив себе шикарними жінками — обидві ефектні й стильні блондинки з ідеальною фігурою. Йому можна позаздрити.

До речі, Людмила відома не тільки як мати популярного в Україні співака, вона і сама є відомою молдавською співачкою і телеведучою. Більш того, зірка підкорила серця фанатів не тільки на батьківщині, але і за її межами.

Кароль, Балан и его мама спели вместе
Кароль, Балан і його мама заспівали разом

Чого тільки коштувала феєрична поява виконавиці на сцені проекту «Голос країни». Вона хотіла зробити синові сюрприз, що вдалося у неї якнайкраще. Це по її стопах Дан і пішов.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.