Як виглядав Валерій Леонтьєв до пластики: в мережу потрапив рідкісний архівний знімок

На фото молодий Валерій Леонтьєв позує зі співачкою Софією Ротару.

Рідкісний знімок показав особистий фотограф Алли Пугачової Роман Родін, який працював в 1990-х з багатьма знаменитостями. На своїй сторінці в Інстаграм чоловік часто публікує архівні фотографії зірок. Цього разу фотограф опублікував знімок 30-річної давності на якому були зображені знамениті Валерій Леонтьєв і Софія Ротару. На той момент артистам було близько 40-45 років. Ротару була одягнена в чорний костюм, а на обличчі артистки були сонцезахисні окуляри, які були модними в 90-х. Леонтьєв був одягнений в золотисту сорочку, а на його шиї красувалося багато золотих прикрас.

Фото з Інстаграма Батьківщина
Фото з Інстаграма Родіна

Знамениті артисти сильно змінилися

Шанувальники були в захваті від архівного знімка, але відзначили, що артисти сильно змінилися. Підписники в коментарях написали, що Ротару дуже красива і їй вдалося зберегти свою зовнішність через багато років. А ось Валерій Леонтьєв зараз зовсім інший. Фоловери відзначили, що після пластики співака не впізнати. «Леонтьєв зараз перетворився в ляльку», «Такі натуральні і красиві артисти !! А зараз стали справжніми мутантами »- написали коментатори.

Відомо, що Валерій Леонтьєв дійсно в гонитві за молодістю коригував свою зовнішність. Артист робив підтяжку обличчя, колов ботокс, робив блефаропластику (пластична операція з видалення надлишків шкіри з повік).

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.