Анфіса Чехова показала, як займається йогою: дуже сміливе фото

Телеведуча і актриса Анфіса Чехова, яка прославилася своїми занадто виразними формами і програмою "Секс з Анфісою Чеховою " не перестає дивувати публіку.

Російська теле- і радіоведуча, співачка, кіноакторка Анфіса Чехова захопила фанатів, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram фотографії гнучкого тіла в обтягуючому комбінезоні.

Зараз дівчина взяла на озброєння Інстаграм, куди викладає дуже і дуже гарячі знімки. Днями вона вирішила похвалитися своєю гнучкістю, і показала знімок зі своїх занять йогою.

Прогнулася так, що у фотографа потекли слинки: оце Анфіса!

У коментарі до фотографії дівчина зазначила: “Йога – це подорож самого себе, через себе, в себе. Бхагавад Гіта “.

Як відомо по Інстаграм-сторінці Анфіси Чехової, вона давно займається йогою і любить медитувати. Саме завдяки цьому їй вдається підтримувати таку шикарну форму.

Крім цього, Анфіса Чехова вважається однією з символів жіночої краси. Вона славиться своїм об’ємним бюстом і красивою зовнішністю. Зараз Анфіса розвиває себе ще й як Інстаграм-модель.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.