Забуває труси надіти: Надя Дорофєєва бентежить сусідів загорянням в чому мати народила

Надя Дорофєєва - дівчина без особливих комплексів. Наприклад, загоряє біля будинку без нічого, думала - ніхто не бачить. А виявилося, ще як бачать. Упс!

Красуня Надя Дорофєєва цього літа вирішила не ризикувати по закордонним курортам і залишитися в рідних пенатах. Нещодавно вона з чоловіком Дантесом два тижні відпочивали під Одесою, де зняли особняк з басейном біля моря, щоб поменше контактувати зі сторонніми.

А тепер час проводять вдома. Надя любить засмагати і вирішила і вдома набиратися вітаміну D. Тим більше, приймати сонячні ванни є де – біля їхнього будинку велика ділянка, є басейн і красивий доглянутий газон.

Будинок Наді Дорофєєвої та Дантеса
Будинок Наді Дорофєєвої та Дантеса

А так як навколо високий паркан і дерева, то зірка вирішила позасмагати негліже – ніхто ж не побачить. Ну так вона думала, поки один з сусідів не попросив її прикриватися, а то ж діти бачать.

Виявилося, що високий паркан не закриває все, у сусідів є другі поверхи і мансарди, ось при бажанні можна все розглядіти.

Надя Дорофєєва загоряє
Надя Дорофєєва загоряє

Надя сильно не зніяковіла, вона дівчина без комплексів, але пообіцяла дотримуватися правил суспільної моралі і прикрила найпікантніші місця. Так сфотографувалася і виставила фото в Інстаграм, мовляв, бачите, я ж не гола.

Губки качечкою - це обов'язково!
Губки качечкою – це обов’язково!

А ми б не проти і на оголену красуню подивитися, але хто ж нам покаже? Мораль треба берегти …

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.