Оголилася в ліжку: Альбіна Джанабаєва показала, чим підкорила Валерія Меладзе

41-річна співачка Альбіна Джанабаєва показала пікантний знімок і вразила своєю фізичною формою.

Альбіна Джанабаєва – відома співачка, яка всім запам’яталася, як екс-солістка групи ВІА Гра. На своїй сторінці в Інстаграм, яка налічує більше 400 тис. підписників, Альбіна часто ділиться подробицями особистого життя і новими фотографіями зі своїми шанувальниками. Цього разу артистка порадувала фанатів дуже відвертим фото. На знімку Джанабаєва сиділа на ліжку, злегка прикриваючись ковдрою. З одягу на співачці було лише бежеве боді, яке зливалося з кольором її шкіри і створювало ефект оголеного тіла.

Джанабаєва поскаржилася на щільний графік

«Як хочеться іноді розслабитися і нікуди не їхати, не бігти, – не робити нічого … але це не про матусь. Тому, посиділи, помріяли … і до справ) », – підписала фото артистка. Шанувальники Альбіни були в захваті від нового фото і висловили своє захоплення в коментарях. «Аххх Альбіночка, яка Ви красива», «Божественна краса», «Неймовірна! Валерію Меладзе з вами дуже пощастило », – прокоментували підписники.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.