Грайлива Мейхер в дивному вбранні задерла ногу на камеру: пішла по стопах Волочкової і показує балет для дорослих

Колишня підопічна Костянтина Меладзе подалася в балет для дорослих. Ви все зрозумієте, коли побачите фото, на якому грайлива Мейхер в незвичайному вбранні задерла ногу прямо на камеру.

Надія Мейхер-Грановська була однією з найулюбленіших учасниць групи «ВІА Гра». Звичайно, не в останню чергу саме за її пишні форми, якими, до речі, її обдарувала природа. ОднакзЗ кар’єрою співачки, судячи з усього, покінчено.

Вера Брежнева, Надежда Мейхер и Анна Седокова в составе группы «ВИА Гра»
Віра Брежнєва, Надія Мейхер і Анна Седокова в складі групи «ВІА Гра»

Зірка опублікувала у себе в Instagram свіжу фотографію, поставши перед аудиторією в укорочених широких темних штанах і білій майці з принтом та з червоною сумочкою. Але незвичайним цей образ зробило різне взуття — на правій нозі у героїні статті черевик на масивній підошві, а ліва взута у класичну чорну туфельку.

http://www.instagram.com/p/CDyPlZGno8I/

На цьому пустощі Мейхер-Грановської не закінчилися — артистка продемонструвала відмінну розтяжку і широко посміхнулася, попросивши підписників знайти відмінності. Звичайно, користувачі мережі тут же кинулися обговорювати побачене:

  • «Взуття» (це про відмінності);
  • «Схудли до танців»;
  • «Хороша наша Надія!»;
  • «Ви світла людина, у вас гарна душа і щирі помисли».

Пишуть фанати співачки. У свої 38 вона до сих пір залишається мрією багатьох чоловіків — все така ж приваблива і жіночна. Причому це з урахуванням того, що вона мама трьох і всіх народила сама. Безсумнівно, Мейхер гідна поваги.

Варто відзначити, що зірка вже не перший раз показує публіці, як високо вміє задирати ноги. Це завжди викликає бурю емоцій у її шанувальників, але невже Надя бере приклад зі скандально відомої балерини Анастасії Волочкової? Час покаже.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.