Як змінилися Брежнєва, Лорак, Каменських та інші співачки після роману з продюсерами: фото до і після

Ділимося фото Брежнєвої, Лорак, Каменських та інших співачок до і після роману з продюсерами. Важко не погодитися з тим, що таке заміжжя пішло їм на користь.

Робота співака передбачає співпрацю з тими, хто буде займатися організацією концертів, гастролей, випуском пісень і кліпів. За службовим обов’язком артистам доводиться проводити з ними досить багато часу та іноді це виливається в дещо більше.

Віра Брежнєва

Вера Брежнева
Віра Брежнєва

Заміж за Костянтина Меладзе екс-солістка групи «ВІА Гра» вийшла в 2015-му. Незважаючи на те що роки минають, Віра, здається, тільки гарнішає і в свої 38 виглядає не старше тридцяти. До речі, пишними формами вона володіла завжди і, судячи з усього, цим її нагородила природа.

Ані Лорак

Ани Лорак
Ані Лорак

На початку кар’єри Лорак крутила роман з Юрієм Фальосою, який спродюсував її, як співачку. Робоча інтрижка затягнулася на цілих 10 років, за час яких Ані помітно перетворилась, причому в гарну сторону, не кажучи вже про те, яка вона зараз.

Альбіна Джанабаєва

Альбина Джанабаева
Альбіна Джанабаєва

Ще одна учасниця «ВІА Гри» перестала приховувати свої стосунки з братом Костянтина Меладзе Валерієм в 2014 році, хоча разом вони ще з 2004-го. Неозброєним оком видно, як Альбіна покращала, причому не тільки зовні, але і в творчому плані.

Настя Каменських

Настя Каменских
Настя Каменських

Вся Україна чекала, коли ж дует Потап і Настя нарешті зізнається в тому, що їх пов’язує щось більше, ніж просто робота. Нарешті в 2019-му артисти зіграли гучне весілля і тепер їх пара очолює список однієї з найкрасивіших в українському шоу-бізнесі.

Роман з Олексієм Потапенко добре відбився на фігурі Каменських — з пишної дами вона перетворилася в більш струнку і дуже гарячу штучку.

Валерія

 ""

До заміжжя з Йосипом Пригожиним Валерія була рудою, а після вирішила змінити імідж і перефарбувалася в блондинку. Саме такою її звикли бачити зараз.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!