Дочка Кузьми Скрябіна виросла і стала справжньою красунею – як живе сім’я після загибелі співака

Минуло 5 років після загибелі Кузьми Скрябіна. Як живе його сім'я - дружина Оксана і дочка Марія-Барбара, чим займаються і як зберігають пам'ять про велику людину.

Коли всю Україну потрясла трагічна звістка про загибель талановитого музиканта Кузьми Скрябіна, найважче довелося рідним артиста – у численних інтерв’ю його дружина зізнавалася, що останні п’ять років схожі «на кошмар».

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

Їхня сім’я була щасливою і міцною до фатального 2 лютого 2015 року. Але після втрати коханого Світлана тримається вже заради дочки і намагається продовжувати справу чоловіка.

 

Дружина і дочка Кузьми на відкритті його Зірки
Дружина і дочка Кузьми на відкритті його Зірки

Світлана Бабійчук і Кузьма одружилися в 1994 році – їх спільний шлях якраз відсвяткував би 36-річний ювілей. Жінка захоплюється малюванням і розписом по дереву, також зараз займається благодійним фондом імені Кузьми Скрябіна. В рамках його діяльності гроші направляються в дитячі будинки, школи, лікарні і на фронт – Скрябін ніколи не був байдужим до війни на Сході і допомагав бійцям.

Оксана Бабійчук
Оксана Бабійчук

Цього року Світлані виповнився 51 рік, а їх з Кузьмою дочки – 22. Красуня Марія-Барбара вже закінчила Національний медичний університет, хоче бути дерматологом, зараз проходить інтернатуру.

Марія-Барбара Кузьменко
Марія-Барбара Кузьменко
Марія-Барбара вийшла заміж в 2019 році
Марія-Барбара вийшла заміж в 2019 році

Незважаючи на нетворчу спеціальність, мистецтво завжди залишаться в її житті, і творчий напрацювань її батька багато значить для дівчини.

 

 

 

Нещодавно Марія-Барбара або Бася, як її називав тато, вийшла заміж – на весілля було запрошено багато з друзів сім’ї і самого Кузьми, адже їх коло спілкування всі ці п’ять років намагається триматися разом. Так що незважаючи на удари жорстокої долі, дві головні жінки в житті Кузьми тримаються і живуть далі.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.