Світлана Лобода показала свої “черешеньки”, коли танцювала в короткому топі і шортах: день народження сестри вдався

Українська співачка Світлана Лобода показала свої "черешеньки" під час танцю на дні народженні сестри. Судячи з усього, сімейне свято вдалося.

Артистка звикла багато працювати, але вона завжди ставить сім’ю на перше місце. Як тільки відкрилися кордони, зірка цілий місяць провела з дочками Євангеліною і Тільдою на острові Міконос в Греції. До речі, батьком молодшої спадкоємиці Світлани усі вважають неординарного соліста Rammstein Тилля Ліндеманна.

Светлана Лобода со своими дочками
Світлана Лобода зі своїми дочками

Після цього на початку серпня виконавиця прилетіла до Туреччини, де її рідна сестра вирішила з небувалим розмахом відсвяткувати свої іменини. На її ж весіллі рік тому Лобода піймала букет нареченої, тому віддані фанати вже чекають не дочекаються, коли ж вона і Тілль відкриють завісу та відкриють таємницю щодо своїх стосунків.

Справа в тому, що потенційна парочка регулярно з’являється один в одного у соцмережах, тобто і час вони проводять разом. Інтриги додає ще й те, що Світлана з самого народження Тільди ретельно приховує ім’я щасливого тата.

Лобода и Линдеманн
Лобода і Ліндеманн

Повернемося до дня народження Ксенії. Для вечірки співачка вибрала джинсові шорти, короткий топ та босоніжки на шпильці. Лобода вміє вигідно подати себе, адже її пишні форми просто не можна було не помітити. Особливо під час танців, якими вона поділилася в Instagram-stories.

Танці Світлани Лободи на дні народженні сестри
Танці Світлани Лободи на дні народженні сестри

Не можна не відзначити і спільне фото сестер, що зібрало безліч компліментів:

  • «Шикарна Світлана»;
  • «Ах… Які ноги!»;
  • «Ви дивовижні».

А як інакше, коли бачиш таких красунь?

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.