Пугачова і Жириновський крутили таємний роман ще до народження Галкіна (ФОТО)

Зоряний продюсер і фотограф Роман Родін опублікував у себе на сторінці в Інстаграм архівне фото, де Алла Борисівна Пугачова і Володимир Жириновський сидять на сцені. Погляд Алли такий ніжний, ніби "кричить " - "Я тебе люблю! ". Що між ними було?

Фотограф Роман Родін в цьому році завів Інстаграм-блог, в якому публікує старі фото улюблених знаменитостей. Днями він порадував шанувальників легендарної Примадонни і одіозного політика Жириновського. На фотографії зображена пара цих зірок, які сидять на сцені і зворушливо дивляться один на одного. При цьому Володимир каже щось в мікрофон. Шанувальники здивувалися – невже між ними була якась хімія?

Жириновський і Пугачова – вся правда: чи були вони разом?

 

“Всім привіт! Продовжу спогади! Просять фото Алли Пугачової! Гаразд, ось вам історична фотографія, яку я зробив в 1997 році! Алла з Жириновським на сцені. Ювілей під назвою« Сюрприз для Алли »”, – підписав Родін.

Фанати Романа, Алли та Володимира буквально засипали компліментами. І є за що – на фотографії пара виглядає просто чудово. Це і завдяки їх красі, і завдяки роботі професійного фотографа.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!