Світлана Лобода в тонкому платті показала свої “соковиті диньки”: викликала справжній фурор

Українська співачка Світлана Лобода в тонкому платті похвалилася своїми "соковитими диньками". Зірка досить часто радує шанувальників несподіваними фото, що тільки підвищує її популярність.

Варто сказати, що над такою фігурою героїня статті старанно працює — вона не звалилася їй з небес. Артистка регулярно тренується і завжди ділиться результатами з підписниками в Instagram.

Світлана Лобода

Днями засмагла Світлана вела відео-щоденник з спортзалу, здивувавши своєю стрункістю всіх — навіть коротенькі спортивні шорти виглядали на ній великими. Лобода займається майже кожен день, причому про розминку, розтяжку і вправи на стегна та сідниці не забуває і у відпустці.

Даже короткие шорты кажутся большими на Светлане
Навіть короткі шорти здаються великими на Світлані

До речі, гарну засмагу зірка отримала під час відпочинку з сім’єю в Туреччині. Зовсім недавно у її рідної сестри Ксенії був день народження, який вони відзначали з небувалим розмахом.

Якраз таки на її весіллі Світлана зловила букет нареченої, тому фанати вже згорають від нетерпіння, коли ж вона і Тілль Ліндеманн офіційно оголосять про свої стосунки.

Светлана и Тилль регулярно проводят время вместе
Світлана і Тілль регулярно проводять час разом

Саме неординарного соліста Rammstein всі вважають батьком молодшої дочки співачки Тільди. До того ж потенційна парочка частенько з’являється один у одного в соцмережах, що тільки додає інтриги.

Светлана Лобода с подросшей дочерью Тильдой
Світлана Лобода з донькою Тільдою

Сьогодні вночі в Instagram-stories Лобода показала себе в тоненькому платті, кокетливо намотуючи локон на палець. Звуку в цій “історії” немає, але видно, що знаменитість кокетливо розмовляє.

Кокетливая Лобода в тонком платье без белья
Кокетлива Лобода в тонкому платті

Цілком можливо, це послання Світлани коханому, адже не дарма ж вона вирішила приховати від усіх свої слова?

Популярне

Схожі статті

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.