Гаряча Даша Астаф’єва оголилася і без зайвого одягу запросила всіх до бібліотеки: бібліотекар року

Екс-солістка групи «NikitA» однією з перших відомих українок потрапила на обкладинку знаменитого у всьому світі чоловічого журналу. На цей раз гаряча Даша Астаф'єва оголилася і запросила всіх погризти граніт науки, скинувши з себе зайве.

Співачка регулярно радує шанувальників відвертими зйомками, адже може похвалитися ідеальною фігурою з пишними формами, які їй подарувала природа.

Даша Астафьева
Даша Астаф’єва

Експериментів 35-річна співачка не боїться, можливо, саме тому її так люблять запрошувати в різні проекти в якості моделі. Перед об’єктивами камер героїня статті постала в ретро образі.

Під сірим брючним костюмом чоловічого крою сховалася чорна білизна з підтяжками, а волосся зірки укладені в холодну хвилю.

Кадр з фотосесії Астаф'євої у бібліотеці
Кадр з фотосесії Астаф’євої у бібліотеці

Спочатку досвідчена спокусниця розмістила більш скромні знімки, але ближче до вечора вони ставали все більш двозначними і викликаючими — Астаф’єва поступово звільнялася від одягу.

Варто сказати, що підписників Даші в Instagram, здавалося б, уже нічим дивувати, адже на її сторінці регулярно з’являються пікантні кадри. Однак нова зйомка особливо їм сподобалася:

  • «Титул “Бібліотекар року” ваш!»;
  • «Дарина, ви розкішна»;
  • «Сміливо, прекрасно і як завжди шикарно»;
  • «Краса в кожному кадрі»;
  • «Хороша дівчина»;
  • «Незрівнянно».

І це тільки частина подібних коментарів, з якими важко не погодитися.

Даша Астаф'єва не соромиться відвертих фотосесій
Даша Астаф’єва не соромиться відвертих фотосесій

Звичайно ж, не обійшлося і без тих, хто порахував такі фотографії перебором, адже напівроздягнена Астаф’єва буквально позує перед книжковими класиками. Хоча зірка регулярно стикається з критикою моралістів, так що їй не звикати.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.