«Краща, ніж 15 років тому»: Схудла Стоцька підкорила мережу красою

Рудоволоса учасниця Фабрики зірок - одна з найзнаменитіших артисток двохтисячних.

Успіх, славу, визнання і гроші принесло не тільки чарівне руде волосся, але і солодкий голосок, яким Стоцька підкорила сотні тисяч шанувальників. Нехай Анастасія вже багато років і не співає, але її шикарний образ, що запам’ятовується надовго засів в пам’яті шанувальників.

 

Настя Стоцька з роками тільки кращає. Тепер вона освоює Інстаграм-нішу, скликаючи туди нових фанатів

Зовсім недавно шанувальники Насті Стоцької били на сполох – що за тиша в ефірі? Куди пропала Настя? Однак зараз вона з’явилася і показала нове амплуа. Фанати не змогли пройти повз – помітили, що вона помітно покращала. Деякі відзначають – виглядати Стоцька стала краще, ніж в нульових, а це було 15 років тому.

Звичайно, є і ті, хто критикує Настю, мовляв, повністю себе перекроїла, і тепер хвалиться.

 

Однак сама Настя ніяк не коментує інформацію про пластику і цілющі омолоджуючі уколи. Зараз їй 37 років, вона прийшла в відмінну форму, схудла і покращала. Співачка оновилася, шанувальники буквально впевнені, що дівчина зараз виглядає краще, ніж в 25.

Більше фотографій дівчини можна знайти в її Інстаграм-акаунті.

 

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.