Хюррем підстриглася – султан Сулейман був би в гніві! А Мер’єм Узерлі дуже навіть йде

Наша улюблена Роксолана-Хюррем, вірніше, актриса Мер'єм Узерлі, яка зіграла її в "Пишному столітті ", вирішила в кінці літа поміняти імідж. Не сильно, але помітно.

Мер’єм у сериалі ми пам’ятаємо яскравою рудоволосою красунею з пишною довгою зачіскою. Насправді від природи вона брюнетка з темним волоссям, про що можна судити по дитячим фото.

Мер'єм Узерлі в дитинстві
Мер’єм Узерлі в дитинстві

Уже з досягненням підліткового віку дівчина стала міняти колір, поступово висвітлюючи його в сторону рудуватих відтінків.

Мер'єм змінює колір волосся досить часто
Мер’єм змінює колір волосся досить часто

Найчастіше вона зафарбовується в русявий відтінок з легким каштановим відливом. Хоча один раз з’явилася і в образі блондинки. Але все звернули увагу, що це її старить і Мер’єм повернулася до звичного рудо-русявого кольору.

А зараз турецько-німецька красуня вирішила поміняти не тільки колір, але і довжину зачіски і підстриглася під класичне боб-каре.

Мер'єм Узерлі з новою зачіскою
Мер’єм Узерлі з новою зачіскою

За кольором – це градієнт від темних коренів до майже світлих кінчиків. Дуже оригінально.

Колір нової зачіски Мер'єм
Колір нової зачіски Мер’єм

Шанувальники помітили, що їй дуже йде і навіть омолодило образ. Сама актриса задоволена таким перевтіленням.

Мерьем довольна
Мер’єм задоволена

З новою зачіскою Мер’єм всім послала мільйон повітряних поцілунків, щоб ми не засмучувалися – волосся відросте, якщо що.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.