Від Віа Гри до мами двох дітей. Як змінювався стиль Світлани Лободи

Світлана Лобода ніколи не боялася експериментувати зі своєю зовнішністю. Співачка стежить за модою, але завжди адаптує її під свій стиль. Як змінювала свій образ артистка, читайте в нашому матеріалі.

 "" 2004 рік. Лобода потрапляє в Віа Гру. Стиль Лободи – сексуальний та відвертий, як і у всіх солісток колективу.

 ""

2005 рік. Світлана починає сольну кар’єру. Але вона – все та ж сексапільна спокусниця.  "" 2011. Важливий етап в особистому житті співачки – вона готується стати матір’ю. Але навіть під час вагітності Світлана не відмовляється відвертою одягу.  "" 2014. Розлучення з чоловіком Андрієм Царем. Сексуальність Лободи не зникає. Але її образи стають більш елегантними.  "" Наш час. Світлана, як і раніше не боїться експериментів в образах. Вона може надіти як стриманий брючний костюм, так і відверту сукню в паєтках.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Дмитро Монатік і KAZKA. Зірки, які прославилися завдяки Х-фактору

Нагадаємо, що новий Холостяк зізнався, яку дівчину шукає на проекті.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.