Ані Лорак показала, чим завойовує публіку: впевнений четвертий розмір

Українська та російська співачка Ані Лорак протягом декількох останніх років активно працює на власне ім'я і кар'єру.

У неї багато концертів, зйомок, виступів і корпоративів. Навіть в карантин і під час виходу з нього зірка не зволікає – відразу береться за всі проекти, аби не втратити гроші, славу, щоб не зникнути з поля зору для фанатів. На цей раз дівчина в своєму Інстаграм засвітила фото з чергових зйомок, вразивши шанувальників об’ємним бюстом.

Ані Лорак збільшила груди чи це свої так виросли за час карантину?

Фотографію знаменитість підписала так: “Я дякую всій команді, яка працювала над створенням відео Твоєї улюбленої». Це справжнє маленьке кіно – ода про почуття, яке знайоме кожному незалежно від віку, статі, професії або кольору шкіри “.

Результати ударної роботи співачки вже зовсім скоро зможе побачити кожен шанувальник.

Відзначимо, крім роботи Ані Лорак не забуває ще й про своє особисте життя. Зараз вона закрутила роман з продюсером Тіматі Єгором Глєбовим, і, судячи з усього, у них все серйозно.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.