Зірка «Величного століття» скинула з себе зайве і покрасувалась на пляжі: «Ось так наложниця султана!»

Виконавиця ролі Гюльфем Хатун прогулялася біля моря в зухвалому вбранні. Зірка «Величного століття» покрасувалась на пляжі, скинувши з себе зайве.

Турецька актриса Селен Озтюрк відома україномовній публіці завдяки талановитому виконанню ролі Гюльфем Хатун — другої наложниці султана Сулеймана. На екрані вона сувора жінка, що відповідає всім устоям Османської імперії. А ось в житті все зовсім не так.

Для недавньої прогулянки по пляжу знаменитість вибрала коротенькі джинсові шорти і відкритий топ. Виявилося, що 40-річна брюнетка насправді грайлива і сучасна дівчина, якій знайоме бажання продемонструвати свою фігуру.

Варто сказати, що з моменту закінчення зйомок Селен помітно схудла, про що говорить її осина талія і стрункі ноги. Звичайно ж, в коментарях до публікації шанувальники актриси обсипали її безліччю компліментів:

  • «Найкрасивіша з наложниць Сулеймана»;
  • «Неймовірні ноги»;
  • «Ось так наложниця султана!».

І це лише мала частина приємних слів на адресу Озтюрк.

 ""

Незважаючи на те що роль Гюльфем Хатун другорядна, вона полюбилася багатьом глядачам. Не в останню чергу причиною такої народної любові став її характер — героїня перенесла чимало негараздів в своєму житті, але залишилася м’якою, відданою, благородною і жіночною, а також ніколи не зраджувала своїм життєвим принципам.

Селен в роли Гюльфем
Селен в ролі Гюльфем

Що стосується самої Селен, то, крім роботи на знімальному майданчику, вона любить співати і грати на фортепіано. Саме завдяки гарному голосу зірка час від часу озвучує деякі серіали рідною мовою, так що вона встигла спробувати себе ще й у ролі актриси озвучування.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.