Неначе інша людина: Альбіну Джанабаєву без макіяжу не впізнали фанати

Співачка Альбіна Джанабаєва показала, як виглядає без зачіски, макіяжу і в домашньому одязі.

41-річна співачка, екс-учасниця гурту ВІА Гра Альбіна Джанабаєва часто ділиться зі своїми шанувальниками новими фотографіями. Зазвичай співачка публікує знімки з професійних фотосесій, на яких вона завжди виглядає бездоганно. Однак в цей раз Джанабаєва здивувала простим селфі, де вона позує, сидячи в машині в кофті з капюшоном і сонцезахисних окулярах. Альбіна була без звичного макіяжу і зачіски. «Літо зовні. Літо всередині. Доброго ранку », – підписала фото співачка. Шанувальники Альбіни в коментарях висловили своє захоплення співачкою, але деякі відзначили, що артистка в такому вигляді не схожа сама на себе.

Нагадаємо, Альбіна Джанабаєва офіційно вийшла заміж за Валерія Меладзе в 2016 році, але їх роман до одруження тривав понад 12 років, незважаючи на те, що Меладзе був одружений на іншій жінці. Цікаво, що весь цей час Альбіна тихо чекала коханого і ні разу не видала таємницю їх з Валерієм відносин. Зараз пара щаслива в шлюбі і виховує двох синів: 16-річного Костю і 6-річного Луку.

Популярне

Схожі статті

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.