Молодий Леонтьєв дає жару на концерті: архівне фото співака до пластики (Фото Романа Родіна)

Валерій Леонтьєв - улюбленець публіки, який був на піку слави як в дев'яностих, так і в нульових. Зараз він вже не так "хайпить", як раніше, проте все одно привертає увагу шанувальників.

Зараз запалити інтерес до персони Леонтьєва вирішив зоряний фотограф Роман Родін, який веде блог в Інстаграм, де викладає архівні фотографії популярних зірок.

У підписі до фотографії Родін написав: “Валерій Леонтьєв … ось ще одна моя рідкісна фотографія з репетиції великого артиста, і знову з балетом« Тодес ». 1996 рік “.

 

Відзначимо, кілька останніх років Валерій Леонтьєв часто скасовує свої виступи через стан здоров’я – вік дається в знаки. Наприклад, два роки тому Леонтьєв скасував свою програму в рамках музичного конкурсу «Нова хвиля-2018» в Сочі. Тоді причиною слабкості стала пневмонія. У 2019 аналогічна ситуація повторилася – Валерій переніс два сольних концерти в Твері і Рибінську в рамках гастрольного туру «Я повернусь» через хворобу. У 2020 році кілька виступів були скасовані через епідемію коронавірусу. Подейкують, що сам співак також був госпіталізований з цим діагнозом.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.