Виннику краще цього не знати: Таюне в шкіряному костюмі засвітилася з іншим чоловіком

Українська співачка і обраниця Олега Винника Таюне опублікувала фото з іншим чоловіком.

Таюне – єдина і незмінна бек-вокалістка Олега Винника. Артистам уже давно приписую роман. У Мережі є інформація, що пара перебуває у шлюбі вже 20 років і має 15-річного сина Юліана. Самі артисти ніяк не коментують ці чутки.

Олег Винник з Таюне
Олег Винник з Таюне

Нещодавно в своєму Інстаграмі ймовірна дружина Олега Винника опублікувала фото, де вона позує з іншим чоловіком – продюсером співака Олександром Горбенко. «Митрич !!! З Днем рождения !!! », – підписала фото Таюне.

Таюне обтягнули соковиті форми шкіряним костюмом: зовсім скромниця

На фото співачка з’явилася в незвичайному образі. Дівчина зазвичай вибирає скромні вбрання: довгі сукні та спідниці, але в цей раз Таюне вразила своєю розкішною фігурою в облягаючому костюмі. Артистка вибрала шкіряний комбінезон в стилі «жінки-кішки». Фоловери в коментарях відзначили, що Таюне схудла і покращала, а костюм їй до лиця. «Ви дуже красива, у вас прекрасні очі», «Навіщо так худнути, Таюне?», «Красуня», – прокоментували підписники.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.