“Шо, опять? ” – багатодітний Сергій Бабкін відкрито натякає на четверту дитину

Напевно, Сергій дотримується народної мудрості: одна дитина - не дитина, дві дитини - повноцінна дитина. Якщо продовжити, то три дитини - це півтора, а ось вже 4 дитини - це буде ... Четверо дітей це буде і двоє батьків. Все одно не сім'Я, треба буде ще про одного подумати.

У музиканта Сергія Бабкіна та його дружини Сніжани вже ростуть троє дітей – старший син Артур, дочка Веселина і молодший Єлисей, якому лише рік.

Сергій Бабкін з дітьми
Сергій Бабкін з дітьми

Але зупинятися на «тріо» щаслива сім’я артистів, схоже, не збирається – за лаштунками одного зі своїх концертів Сергій шепнув журналістам про те, що мріє про ще одного малюка.

З трьома дітьми треба медитувати, а що буде з 4-ма?
З трьома дітьми треба медитувати, а що буде з 4-ма?

Філософія в їх подружній парі, за словами самого Бабкіна, не особливо в’яжеться з плануванням – вони вірять в долю і її божественного втручання в природний хід речей. Попередніх трьох дітей обидва дуже хотіли, тому нову дитину будуть любити не менше. Сам Сергій прийме такий розклад з радістю і навіть «очікує» його.

Креативний тато
Креативний тато

Можливості журналістам запитати у Сніжани ще не було, але судячи з усього, плани у Бабкіних обопільні. Тому цілком можливо, що незабаром ми дізнаємося про чергове поповнення в родині співака

Сніжана Бабкіна Не проти
Сніжана Бабкіна не проти

Загалом, від нас побажання злагоди та любові. І багато-багато діток.

Сергій Бабкін з дружиною
Сергій Бабкін з дружиною

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.