Ліндеманн не встоїть: Лобода показала нескінченні ноги в відвертій сукні

Відома співачка Світлана Лобода опублікувала фото в своєму Інстаграме.

Відома співачка Світлана Лобода нерідко ділиться в соціальних мережах різними кадрами зі свого життя. Також вона радує шанувальників і тими знімками, на яких вона позує разом зі своїми дітьми. Світлана в черговий раз змусила шанувальників писати їй хвалебні коментарі. На цей раз співачка позувала разом зі своїми дочками Євою і Тільда. «А вечорами ми з дівчатами влаштовуємо дефіле навколо басейну», – підписала фото Лобода.

«Чи законно мати такі довгі ноги?»

На фото Світлана була одягнена в білому, облягаючому мікроплаті, яке відмінно підкреслило гідності артистки. Особливо виділялися довгі, стрункі ноги Лободи. «А законно взагалі мати такі ноги», «Я б подивилася на ваші дефіле», «Довгонога красуня», «Ось це ноги! Ви шикарні », – прокоментували підписники.

Нагадаємо, Світлана Лобода одна виховує 9-річну Євангеліну і 2-річну Тильду. Лободі і солістові німецької рок-групи Rammstein Тіллю Ліндеманну приписують роман, також є інформація про те, що Ліндеманн – батько молодшої дочки Лободи. Самі артисти ці здогадки не коментують.