Найкрасивіші перші леді світу – наша Олена Зеленська в ТОП-10

Хто вони - найчарівніші дружини президентів і монархів, красою яких захоплюється весь світ?

Перед першими леді країни стоїть безліч важливих завдань, серед яких одна з обов’язкових – завжди доглянутий, охайний і красивий вид. Для них наймають кращих стилістів, орендують цілі салони краси і не скупляться на модні обновки.

Дружина президента Кот-д’Івуару

Домініці Уаттара вже понад шістдесят років, але на свій вік вона виглядає молодо і свіжо – все завдяки гарній медицині і косметології. Вона вийшла заміж за Алассана Уаттара, президента Кот-д’Івуару, ще в 1991 році і з тих пір часто супроводжує чоловіка на світських заходах і серйозних зустрічах.

Домініці Уаттара
Домініке Уаттара

До слова, не дивлячись на те, що Алассан – мусульманин, Домініке залишилася християнкою.

Домініці Уаттара
Домініке Уаттара

Дружина президента США

Меланія Трамп – одна з найвідоміших перших леді сучасного світу, колишня модель і дружина президента США. Вона народилася в Східній Європі і вкрай успішно вийшла заміж – з Дональдом Трампом Меланія познайомилася в одному з клубів, і він сам почав робити перші кроки по завоюванню дівчини.

Меланія Трамп
Меланія Трамп

Спочатку вона відкидала флірт з одруженим чоловіком, але пізніше все-таки вийшла заміж за мільярдера в 1998 році, а з 2016 року стала першою леді.

Меланія Трамп
Меланія Трамп

Дружина президента України

Вітчизняна перша леді Олена Зеленська теж з простої сім’ї – вона народилася в 1978 році в тому ж Кривому Розі, що і чоловік Володимир. За фахом жінка – архітектор, але відразу після знайомства з майбутнім коміком і президентом вона почала підтримувати його творчу діяльність і посильно вкладатися в неї.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Зустрічалася пара довго, цілих 8 років, поки в 2003 році вони не вирішили одружитися.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Дружина короля Бутану

Витончена і ніжна Джецун Пема схожа швидше на принцесу, ніж на королеву Бутану – їй всього тридцять років, а виглядає вона набагато молодше. Освіта дівчина отримала в Європі в області історії і міжнародних відносин, в якості хобі захоплюється мистецтвами.

Джецун Пема
Джецун Пема

У 2011 році на красуні одружився король Бутану Джігме Кхесар Намгьял Вангчук.

Король Бутану і Джецун Пема
Король Бутану і Джецун Пема

Дружина президента Габону

Парижанка Сільвія Бонго Ондімба любила подорожувати з самого дитинства, всю юність вивчала світ, але вирішила зупинитися і здобути освіту в Габоні. Там її помітив Алі бен Бонго Ондімба, на той момент – просто політик. Весілля зіграли в 1989 році, і тільки через двадцять років Сільвія стала першою леді – коли в 2009 чоловіка нарешті обрали главою держави.

Сільвія Бонго Ондімба
Сільвія Бонго Ондімба

Дружина президента Мексики

Анхеліку Ріверу знала вся Мексика ще до заміжжя з майбутнім президентом і отримання статусу першої леді – вона зіграла одну з важливих ролей у серіалі «Просто Марія», який пам’ятають багато жителів пострадянського простору.

Анхелика Рівера
Анхеліка Рівера

Модель і актриса вийшла заміж за Енріке Пенью Ньєто в 2010, коли той ще був губернатором Мехіко. Через два роки Енріке вже вибрали президентом.

Анхелика Рівера з чоловіком
Анхеліка Рівера з чоловіком

Перша леді Сирії

Сирійка і майбутня перша леді Асма аль-Асад народилася у Великобританії, де провела все своє дитинство і юність – вивчала комп’ютерні науки, французьку мову і літературу, міжнародні відносини.

Асма аль-Асад
Асма аль-Асад

Її кар’єра успішно розвивалася в сфері міжнародної економіки, поки у 2000 її не взяв заміж сирійський президент Башар Аль-Асад.

Асма аль-Асад
Асма аль-Асад

Дружина президента Азербайджану

Мехрібан Алієвій весь родовід обіцяв велике майбутнє – вона походить з найвпливовішої сім’ї Азербайджану. Вона вчилася в медичному університеті, але перервала навчання заради заміжжя з Ільхамом Алієвим і народження їх першої дитини.

Мехрібан Алієва
Мехрібан Алієва

Перша леді продовжує займатися науковою діяльністю і веде журнал «Спадщина Азербайджану», при цьому будучи віце-президентом Азербайджану.

Мехрібан Алієва
Мехрібан Алієва

Королева Іспанії

Дивовижна за красою і освіченостю жінка, королева Іспанії Летісія народилася в родині звичайного журналіста і медсестри – і пішла по стопах батька, отримавши освіту в сфері журналістики. Іспанія любила дівчину і до шлюбу з королем, коли вона вела новини і репортажі на одному з основних державних каналів.

королева Іспанії Летісія
Королева Іспанії Летісія

У 2003 монарша родина оголосила про заручини тоді ще принца Філіпа на прекрасній Летісії.

королева Іспанії Летісія
Королева Іспанії Летісія

Королева Йорданії

І, мабуть, самої дивовижною красою в списку має йорданська королева Ранія. Вона походить з родини лікарів, її батько був педіатром, але батьки зуміли дати дочки чудову освіту в сфері бізнесу.

Королева Ранія
Королева Ранія

На дівчині одружився спадкоємець Йорданії Абдалла в 1993 році, і з тих пір «ідеальна» королева надихає і подає приклад багатьом жінкам по всьому світу. Також Ранія відома своєю активність у правозахисній та миротворчої сферах.

Королева Ранія
Королева Ранія

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.