Тіна Кароль позаздрить: 62-річна мама Дана Балана похвалилася ідеальною фізичною формою

Молдавська співачка і телеведуча Людмила Балан в свої 62 роки виглядає чудово.

Жінка активно веде свій мікроблог в Інстаграм і часто ділиться новими знімками. Варто зазначити, що Людмила виглядає набагато молодше свого віку і часто публікує відверті фотографії з акцентом на жіночність. Цього разу мама Дана Балана опублікувала відео з відпочинку на морі під пісню «Romantica». Ролик змонтований з декількох різних відео, де жінка позує в різних купальниках – спочатку в червоному, потім в чорному.

Мама Дана Балана – копія Тіни Кароль

Відеоролик викликав бурю емоцій у шанувальників артистки. Підписники не перестають дивуватися тому, як Людмилі вдається зберігати таку ідеальну фізичну форму. «Красива жінка, дивлюся і милуюся», «Ну ось як можна зберегти таку класну підтягнуту фігуру? Це ж просто супер! Діліться давайте секретами »,« Яка ж у вас фігура », – прокоментували фоловери.

Цікаво, що Людмилу Балан називають копією Тіни Кароль, з якої приписують роман її синові Дану Балану. Чи правда те, що Дан і Тіна пара – поки невідомо. Артисти не коментують своїх відносин, але щось романтичне в їхніх поглядах видно навіть через екрани телевізорів.

Популярне

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.